FotoArts.pl Fotograficzne forum pasjonatów. :: Zobacz temat - instrukcja canon eos 3000N
forum fotoarts.pl

 

FAQ :: Szukaj :: Użytkownicy :: Grupy :: Rejestracja :: Profil :: Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości :: Zaloguj :: katalog stron foto
 
instrukcja canon eos 3000N

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FotoArts.pl Fotograficzne forum pasjonatów. Strona Główna -> Fotografia tradycyjna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mumin

cool użytkownik
cool użytkownik



Dołączył: 02 Maj 2005
Posty: 228



PostWysłany: Sro Mar 22, 2006 8:17 pm    Temat postu: instrukcja canon eos 3000N Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

poszukuje instrukcji, albo pomocy w zrozumieniu kilku funkcji w eosie 3000, moze uzywa ktos czegos takiego ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
manilla

Nowy Użytkownik
Nowy Użytkownik



Dołączył: 23 Lut 2006
Posty: 29
Pomocy: 1
Skąd: Warszawa
Aparat: Dynax 505si super

PostWysłany: Czw Mar 23, 2006 12:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jakie to funkcje?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Tomi

stary wyjadacz
stary wyjadacz



Dołączył: 10 Paź 2004
Posty: 1153
Pomocy: 19
Skąd: Ostrołęka
Aparat: EOS 1d

PostWysłany: Czw Mar 23, 2006 3:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

www.carewicze.republika.pl

www.mir.com.my
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
sivax

Aktywny Użytkownik
Aktywny Użytkownik



Dołączył: 19 Sie 2005
Posty: 86
Pomocy: 2
Skąd: Nowy Sącz
Aparat: EOS 30D + Tokina 28-70

PostWysłany: Czw Mar 23, 2006 9:13 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

miałem kiedyś taką maszynkę więc służę pomocą jak jeszcze nie zapomniałem ale 3000 N to była prosta konstrukcja.
Zapodaj o co chodzi a postaram się pomóc
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
turzan

młodszy wyjadacz
młodszy wyjadacz



Dołączył: 16 Cze 2005
Posty: 499
Pomocy: 5
Skąd: Kudowa Zdrój / Wrocław
Aparat: jest

PostWysłany: Pią Kwi 07, 2006 7:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja ciagle używam 3000 wiedz mogę odpowiedziec na pare pytań - ale funkcji ten aparat nie ma żadnych, prócz ustawienia przysłony i czasu ;]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Szary

Nowy Użytkownik
Nowy Użytkownik



Dołączył: 14 Lip 2011
Posty: 8


Aparat: [Canon EOS 3000N] [OLYMPUS 1030 SW]

PostWysłany: Czw Lip 14, 2011 10:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiem, że już ponad pięć lat minęło od ostatniej odpowiedzi w tym temacie, ale może ktoś będzie w stanie mi pomóc odnośnie aparatu EOS 3000N. W sumie krótkie pytanko: Czy wyświetlacz w tym modelu gaśnie jak pokrętło jest na OFF? U mnie ciągle się świeci i nie wiem, czy tak ma być..
(Dziś kupiłem za grosze ten aparat i kompletnie się na tym nie znam.. Ale uznałem to za dobry powód, by rozpocząć zabawę z analogiem Smile)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
weesee

stary wyjadacz
stary wyjadacz



Dołączył: 01 Sie 2005
Posty: 2467
Pomocy: 49
Skąd: mazury cud natury

PostWysłany: Pią Lip 15, 2011 1:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z tego co pamiętam to ilość klatek cały czas jest pokazywana.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Szary

Nowy Użytkownik
Nowy Użytkownik



Dołączył: 14 Lip 2011
Posty: 8


Aparat: [Canon EOS 3000N] [OLYMPUS 1030 SW]

PostWysłany: Pią Lip 15, 2011 1:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Serdeczne dzięki za odpowiedź Smile
A ma to duży wpływ na zużycie baterii? Lepiej je wyciągać jeśli aparat nie jest używany?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
weesee

stary wyjadacz
stary wyjadacz



Dołączył: 01 Sie 2005
Posty: 2467
Pomocy: 49
Skąd: mazury cud natury

PostWysłany: Pią Lip 15, 2011 1:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pobiera tak mało prądu że trudno by było zmierzyć
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Szary

Nowy Użytkownik
Nowy Użytkownik



Dołączył: 14 Lip 2011
Posty: 8


Aparat: [Canon EOS 3000N] [OLYMPUS 1030 SW]

PostWysłany: Pią Lip 15, 2011 4:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jaki film do niego najlepiej kupić? Ten co jest w środku jeszcze się nie skończył, dlatego nie wiem jaki ma być, bo nie mam jak podejrzeć, a chciałbym kupić sobie zapas :]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Szary

Nowy Użytkownik
Nowy Użytkownik



Dołączył: 14 Lip 2011
Posty: 8


Aparat: [Canon EOS 3000N] [OLYMPUS 1030 SW]

PostWysłany: Wto Lip 19, 2011 4:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ok, film kupiony, ale aparat już inny, bo model starszy eos 3000. W 3000n okazało sie, że szwankuje flash więc wymieniłem body na 3000 i wszystko hula. Są jakieś znaczące różnice między tymi dwoma aparatami?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
weesee

stary wyjadacz
stary wyjadacz



Dołączył: 01 Sie 2005
Posty: 2467
Pomocy: 49
Skąd: mazury cud natury

PostWysłany: Wto Lip 19, 2011 5:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a po co Ci flesz?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Szary

Nowy Użytkownik
Nowy Użytkownik



Dołączył: 14 Lip 2011
Posty: 8


Aparat: [Canon EOS 3000N] [OLYMPUS 1030 SW]

PostWysłany: Wto Lip 19, 2011 5:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jest aż tak bardzo bezwartościowy, że to żadna strata jak go nie ma? Smile

A co do różnic między 3000, a 3000n?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
weesee

stary wyjadacz
stary wyjadacz



Dołączył: 01 Sie 2005
Posty: 2467
Pomocy: 49
Skąd: mazury cud natury

PostWysłany: Wto Lip 19, 2011 6:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chyba tylko jeden z moich aparatów ma wbudowany flesz, ale tego aparatu głównie moja pani używa. jeden ma dokręcany, ale tyle co go sprawdziłem, reszta nie posiada. mam jeden zewnętrzny którego praktycznie nie używam, jeśli już mi się przydarzy błyskać to z parasolek.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FotoArts.pl Fotograficzne forum pasjonatów. Strona Główna -> Fotografia tradycyjna Wszystkie czasy w strefie GMT + 3 Godziny
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz dodawać załączników w tym forum
Nie możesz ściągać plików w tym forum
Wszelkie materiały i wypowiedzi zamieszczone na forum fotoarts.pl należą do ich autorów. Administrator fotoarts.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

phpBB SEO URLs V2

Design: Adrian Wielgosz fotografia reklamowa

Fotografia Reklamowa i krajobrazu

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji uslug zgodnie z Polityka prywatnosci
Mozesz okreslic warunki przechowywania lub dostepu do cookie w Twojej przegladarce lub konfiguracji uslugi.

 

Powered by phpBB © 2016 phpBB Group